Om træningen

 

Praktisk:


Vi starter nyt begynderhold op hvert semester. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil komme til en prøvetræning


Vi træner tirsdag & torsdag kl 17-18:30


Træningen foregår i:

ManuVision Huset, 

Mejlgade 28 1 sal (baghuset)

8000 Århus C.


_______Sådan foregår en træning typisk


Vi starter med at bukke for hinanden, så begynder vi med forskellige opvarmningsøvelser - ofte laver vi også åndedrætsøvelser og en kort meditation i begyndelsen.


Selve træningen foregår i en vekslen imellem teori og praksis. Læreren viser & forklare en øvelser - ofte kan der være et tema for undervisningen -  og derefter laver man øvelsen sammen med en partner. Alle træner med alle - både nye og gamle sammen. 


Alle kan være med uanset fysisk form & skader, fordi det at træne harmoni også i høj grad handler om at øve sig i at tage hensyn til lige præcis den partner, man træner sammen med i en given situation.


I træning er fokus mindre på at lære pensummet & blive gradueret og mere på at lære sig selv at kende. Vi arbejder bevidst med, hvordan vi oplever os selv “under pres” og hvordan vi kan være mere frie og mere tilstede - også når livet kommer os i møde.

På den måde handler aikido i høj grad om noget, man kan bruge i sin hverdag - selvom man (forhåbentlig) ikke skal ud og slås.

[Aikido]

Selvforsvarsteknikker & partnerøvelser


[Toitsudo]

Opmærksomheds-

øvelser med fokus på kropsbevidsthed & meditation.


[Kenkodo]

Øvelser med fokus på kropslig sundhed